Video: Empire of the Sun er tilbage

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Empire Of The Sun ‘Discovery’

Ifølge hungrende fans er der gået alt for lang tid siden sidst. Og hvis man ser nærmere på Empire of the Suns produktivitet, så skal man helt tilbage til 2008 for at finde sidste udgivelse fra den australske duo. Men nu har bandet selv bekræftet de mange rygter om en opfølger på debutudgivelsen ‘Walking on a Dream’, endda på en noget ekstravagant facon.

Som var det traileren til en ny Hollywood-produceret blockbuster, bliver stenaldermalerier af det australske band fundet i fiktive jordhuler i den nye teaser-video, der er instrueret af selveste J.J. Abrams, der er blandt andet er manden bag tv-serien ‘Lost’. Måske meget passende analogi for et band, der har været inaktive i snart 5 år, men som nu vender tilbage til plademediet med plade nummer to, der har fået titlen ‘Ice on the Dune’ og udkommer til juni.

Læs anmeldelse: Empire of the Sun ‘Walking On A Dream’

På bandets officielle hjemmeside er videoen at finde sammen med fire datoer, der spænder fra 15. marts til 8. april. Hvad datoerne gemmer på, vides ikke endnu, men det kunne tyde på, at vi allerede får nye toner at høre fra solens magthavere i løbet af de kommende dage.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af