Fallulah: Mine 10 yndlingsnumre lige nu

Fredag aften giver Fallulah koncert i Store Vega med sit nye album ‘Escapism’, og besøger efterfølgende Odense, Aalborg og Aarhus. Her afslører sangerinden, der netop er hjemvendt fra SXSW-festivalen i Texas, sine ti yndlingsnumre lige nu – gamle som nye.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Rodriguez ‘Sugar Man’

1. Rodriquez ‘Sugar Man’
»Jeg har for nyligt set dokumentaren ‘Searching for Sugarman’, og nummeret ‘Sugar Man’ har jeg kendt til i flere år, men har aldrig vidst, hvem der havde lavet det. Jeg troede engang den blev sunget af en kvindelig sanger, og jeg er glad for endelig at kende historien bag«.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Yardbirds ‘For Your Love’

2. The Yardbirds ‘For Your Love’
»Jeg har trippet over sangen, siden jeg hørte den til en fest for et par år siden, og den blev spillet da jeg sad ovre på en bar i Austin under SXSW i går. Det mindede mig om, hvor fedt et nummer det er«.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

St. Lucia ‘September’

3. St. Lucia ‘September’
»Min ven tog mig med til en koncert med St. Lucia for et par dage siden, og det var et virkelig cool liveband med en helt vanvittigt god forsanger. Han minder om de store svulstige 80’er-helte, og musikken har også 80’er-referencer, men lyder stadig frisk«.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Mø ‘Pilgrim’

4. Mø (ukendt titel)
»Jeg fik set to shows med Mø i Austin. Hun sluttede af med et nyt nummer begge gange, som adskilte sig en del fra resten af numrene, med 50/60’er-referencer og det vildeste omkvæd, hvor hun sang »I don’t wanna dance with nobody«. Jeg håber meget det kommer med på hendes plade, for det lød som et stort hit«.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Bat For Lashes ‘Oh Yeah’

5. Bat for Lashes ‘Oh Yeah’
»Jeg har været rigtig glad for Bat for Lashes’ to første album, men hendes tredje tager lidt længere tid om at vokse på mig. Men jeg er virkelig vild med nummeret ‘Oh Yeah’, hvor hun bruger et helt standard sample og får det til at lyde originalt og som noget, der passer helt ind i hendes univers«.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

MS MR ‘Fantasy’

6. MS MR ‘Fantasy’
»Hver gang jeg får chancen, nævner jeg dette band. De er mine gode venner og jeg har fulgt dem siden de startede bandet op. Det er fantastisk at se deres udvikling. De er fantastiske både på indspilninger og live. ‘Fantasy’ er deres nuværende single«.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Royal Forest ‘Civilwarland’ (Field Recording)

7. Royal Forest ‘Civilwarland’
»Dette er endnu et helt ukendt band fra Texas, og jeg har ikke kunnet finde meget om dem på nettet. De spillede før os på en showcase til SXSW. Jeg synes de havde nogle rigtig cool ting kørende for sig«.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Macklemore & Ryan Lewis feat. Wanz ‘Thrift Shop’

8. Macklemore & Ryan Lewis feat. Wanz ‘Thrift Shop’
»De fleste har nok hørt den her sang, som nærmest er blevet den nye ‘Gangnam Style’. Ikke desto mindre er det et virkelig sjovt nummer med en rigtig sej produktion. Den kan i hvert fald godt få mig på dansegulvet i en fart«.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Susanne Sundfør ‘White Foxes’

9. Susanne Sundfør ‘White Foxes’
»Den norske sangerinde har lavet et rigtig fint album kaldet ‘The Silicon Veil’, som jeg fandt under en tur til London. Jeg hørte først nummeret ‘White Foxes’ på en taxatur, hvor jeg noterede mig navnet på sangen. Jeg synes, hun har en fed nordisk stil og en rigtig god vokal«.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

White Stripes ‘Fell In Love With A Girl’

10. The White Stripes ‘Fell In Love With A Girl’
»Bare fordi det er et af mine yndlingsnumre!«

Læs anmeldelse: Fallulah ‘Escapism’

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af