Festivalnyt: Spot, Pop Revo og PB43

Selv om vejret stadig ikke er i top, er der ikke mange måneder til, at festivalsæsonen for alvor skydes igang. Flere navne bliver i øjeblikket føjet til diverse programmer: Vi har samlet de nyeste tilføjelser herunder.

Pop Revo
Pop Revo kan på året for deres ti års jubilæum præsentere et imponerende udvalg af artister, der nu får følgeskab af tre udenlandske navne som tæller Comet Gain, Shugu Tokumaro og Widowspeak. Der er tale om en bred vifte af genrer mellem alt fra øm britpop over japansk indie til twang-baseret softpop.

Læs også: Den Sorte Skole giver tre optrædener på SPOT

Spot Festival
Den aarhusianske festival har som alle andre år allerede et enormt og varieret udbud af koncerter, og nu kan navne som Marie Key, Turboweekend, Naked og projektet NORDLYD præsenteres. Sidstnævnte er en nordisk konstellation mellem Søren Huss, Siri Nilsen og Mariam Wallentin, der sammen med et større strygerorkester præsenterer deres eget materiale i nye arrangementer.

PB43
Den nystartede amagerkanske festival, der løber af staben den 11. maj på en forladt fabriskgrund på Amager, kan nu tilføje syv dugfriske navne til plakaten. Der er tale om Frisk Frugt, Silver 6, Lower, Before The Show, Maskinvåd, SVIN og Kostcirklen, alle danske navne med masser at byde på.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af