Her er ugens 10 fedeste fester

Glæd dig til guilty pleasures på Jessie, trapbrag med Yo Felles, fødselsdagsfest på Culture Box og WRAP-brag med Cityfellaz.

Gee Monster feat. Kidd, Ostefar Sluzh & Slogan ‘5 Tucanos’

Cityfellaz indtager WRAP
Den danske tøjmærke Cityfellaz fejrer deres forår/sommer-kollektion, og hvilket bedre sted end Rusts onsdagsklub WRAP. Aftenen er samtidig fødseldagsfest for mærkets bagmand Gasque (i videoen foroven kendt som Gee Monster), og musikken leveres blandt andre af Eloq, Pato, Emil Lange og JonasForFanden fra Specktors.

WRAP: Cityfellaz night
Onsdag den 13. marts
Rust, København N
Læs mere om festen på Facebook

Jessie hylder guilty pleasures
Hvad gør man, når man bare gerne vil høre pop i byen? I denne uge kan man i hvert fald tage på Jolenes Jessie-klub, der med Entree bag roret spiller alt det, du ikke tør indrømme, du gerne vil høre.

Jessie Gulity Pleasure Edition
Torsdag den 14. marts
Jolene, København V
Læs mere om festen på Facebook

TopGunn ‘Hemligt nummer’

Tørstig torsdag
Bakkens nye torsadgsklub THRST kører videre for fulde drøn, og udover de faste (og stærke) kræfter som Pixi og Dixone, bydes der i denne uge velkommen til TopGunn, Pato og Serberen.

THRST
Torsdag den 14. marts
Bakken, København V
Læs mere om festen på Facebook

Yo Felles ‘The Anthem’

Kæmpe trap-fest i Aarhus
I høj grad takket være Baauer og monsterhittet ‘Harlem Shake’ er den elektroniske hiphop-subgenre trap blevet klubbernes nye yndlingslyd. Det fejres med Year of Trap på Train, hvor blandt andre Yo Felles, Ukendt Kunstner og Culture Works vil udbrede kendskabet på bedste vis.

Year of Trap Vol. 1
Fredag den 15. marts
Train, Aarhus
Læs mere om festen på Facebook

Alix Perez Boiler Room-set (2012)

Drum’n’bass i overflod
Pumpehuset inviterer til basfest i København, når der er drum’n’bass på programmet med britiske Alix Perez, der tager mc’en Mantmast med. En masse lokale kræfter stiller også op, blandt andre Beastie Respond og Bobby 6 Killer.

Alix Perez & Mantmast MC + Beastie Respond m.fl.
Fredag den 15. marts
Pumpehuset, København V
Læs mere om arrangementet HER.

Kaka ‘Dansk dancehall’

Dancehall battle på Rust
Titlen er Caribbean Cruise, når der fredag inviteres til varmere tider/steder på Rust. Der er dancehall battle med pengepræmier, optrædener fra blandt andre Kaka og KNA Connceted og masser af dj’s på programmet.

Caribbean Cruise
Fredag den 15. marts
Rust, København N
Læs mere om arrangementet på Facebook

Simons Cup 2013
Så er det igen blevet tid til Simons Cup – den store indendørs fodboldturnering, hvor det ikke handler om at vinde, men om at være med. Selv om der er en bil til vinderholdet. Det hele starter med turnering og en masse andet lir på Fodboldfabrikken i Kødbyen, inden festen senere rykker til Nyhavn og Simons ved midnat.

Simons Cup 2013 + efterfest
Fredag den 15. marts
Fodboldfabrikken, København V/ Simons, København K
Læs mere om arrangementet på Facebook

Vektor x Bærlim teaser-video

Klub-komsammen på Godsbanen
Vektor og Bærlim har slået sig sammen for en aften på Aarhus’ Godsbanen, hvor der både er billig var, besøg fra italienske Mr. Ties og visning af dokumentaren ‘Feiern’, der skildrer det berlinske natteliv.

Bærlim & Vektor
Lørdag den 16. marts
Godsbanen, Aarhus
Læs mere om festen på Facebook

What Happens fylder år
Seks år er lang tid for en klub i en klub at holde kadencen. Det er dog hvad bagmand Tim Andresen har klaret med What Happens på Culture Box, og endnu en fødselsdag kan derfor fejres på lørdag. Det bliver selvfølgelig med Andresen selv bag pulten, mens også Paxton Fettel og britiske Timo Garcia vil levere noget af aftenens soundtrack.

What Happens 6th Birthday
Lørdag den 16. marts
Culture Box, København K
Læs mere om festen på Facebook

Wayne Marshall ‘Go Hard’ feat. Damian Marley, Vybz Kartel m.fl.

Jamaica-besøg til RubA’Dub
Der er visit direkte fra Jamaica, når Wayne Marshall er absolut hovednavn til denne uges udgave af RubA’Dub Sundays. Forvent sved, booty shake og sprøde toner, når dancehallen kommer til Nørrebro.

RubA’Dub Sundays x Wayne Marshall
Søndag den 17. marts
Stengade, København N
Læs mere om festen på Facebook

Læs også: Eloq: Her er mine syv yndlingsproducere

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af