Major Lazer slipper nyt mixtape og track

Så er der mere nyt fra Diplo og vennernes Major Lazer-projekt, der netop har sluppet endnu et nummer fra det kommende album ’Free the Universe’.

Det nye track, der havde premiere hos BBC Radio 1 i weekenden, hedder ’Jessica’, og det er ingen ringere end indie-darlingen Ezra Koenig fra Vampire Weekend, der lægger stemme til. Der er tale om et chillet track tilsat reggaevibes og falset. Tjek det ud nederst på siden.

Læs også: Lazer klar med nyt nummer og releasedato

Major Lazers nye album ’Free the Universe’, der desværre er blevet lidt forsinket, skulle fra 15. april endelig være til at få fingrene i. Og kan du ikke få nok af Ezra Koenig, er Vampire Weekends tredje album ’Modern Vampires of the City’ ude 6. maj.

Læs også: Major Download nyt mixtape fra Major Lazer

Synes du stadig, der er lang tid, til ’Free the Univers’ udkommer, og er det nyeste sneak peak ikke helt nok, kan du glæder sig over, at Major Lazer OGSÅ har sluppet det nye mixtape ’ Lazer Strikes Back Vol 2’, der følger op på sidste måneds ’Lazer Strikes Back Vol. 1’.

Det nye mixtape indeholder tre remixes og ét mashup – se tracklisten her:

‘Lazer Strikes Back Vol. 2’

1. Major Lazer – Original Don feat. The Partysquad (Flosstradamus Remix)

2. Major Lazer – Jah No Partial feat. Flux Pavillion (The Reef Remix)

3. Major Lazer – Get Free feat. Amber of The Dirty Projectors (Blood Diamonds Remix)

4. Popcaan x Major Lazer x Baauer – Talk Bout Me

Download mixtapet HER.

Hør Major Lazer ’Jessica’ (feat. Ezra Koenig):

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af