P3 Guld: Billeder og vindernes reaktioner

Onsdag aften lagde Koncerthuset atter rammer til P3 Guld. Raske Penge, Marie Key og Quadron løb med priserne, men også blandt andre , Efterklang og Fallulah optrådte på den store scene.


Raske Penge


TopGunn bag pulten

Raske Penge, vinder af P3 Lytterhittet

Hvad betyder prisen for jer?
»Den betyder, at vi får anderkendelse, og at vi har opnået noget rigtig stort. Vi har åbenbart lavet årets hit på en eller anden måde. Det er en pris, hvor lytterne bestemmer, og i sidste ende betyder det mere end noget andet«.

Hvilken rolle spiller P3 Guld i musiklandskabet?
»Det er fedt at være her, og det er fedt at se showet. Du får sjældent en live-oplevelse i Danmark, hvor der er gjort så meget ud af det. Det er en mulighed for at se, hvad der rører på sig i den danske musikbranche«.
Fallulah


Den menneskelige discokugleVærterne Le Gammeltoft og Sara Bro

Coco O. fra Quadron, vinder af P3 Talentet

Hvad betyder prisen for jer?
»Det er fantastisk! Jeg har fulgt showet, siden før jeg kom ind i musikbranchen. Det er jo helt vildt, at jeg nu modtager en pris og ikke mindst optræder«.

Har prisuddelinger overhovedet en relevans i 2013?
»Jeg har faktisk ikke fulgt med i andre priser, men P3 Guld har helt klart. Jeg tror, at P3 Guld formår at afspejle, hvad nationen lytter til. P3 rammer plet med deres nomineringer og formår at give et klap på skulderen til dansk musiks fremtid«.
Quadron

Marie Key, vinder af P3 Prisen

Hvad betyder prisen for dig?
»Den betyder rigtigt meget, det er en stor anderkendelse. Jeg håbede simpelthen så meget på at vinde. Jeg har selv stor respekt for de tidligere modtagere af netop P3 Guld-prisen. Det er jo helt vildt at være en del af den klub. Det er et kæmpe klap på skulderen og et bevis på, at hårdt arbejde bærer frugt«.

Er det vigtigt at have et show som P3 Guld?
»Nu kan det lyde, som om jeg fedter, men jeg synes, at P3 Guld er det vigtigste show, fordi der er live musik. Der bliver sat fokus på nogle bands, som man ellers ikke ville have hørt. For eksempel har jeg aldrig hørt Mø før i aften. På den måde har P3 Guld åbnet mine øjne. P3 Guld tager chancer, men peger samtidig på det der rører sig. Det er et specielt show, som vi virkelig har brug for«.
Marie Key og Nephew


Pharfar


Efterklang


Efterfesten med bl.a. Kidd og TopGunn

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af