Se NorthSides endelige program

NorthSide er klar med 11 nye navne til årets festival og kan dermed også præsentere det endelige program.

Blandt de sidste tilføjelser er der tale om en række stærke danske artister som Kashmir, Fallulah og Peter Sommer samt fremadstormende og Kristina Renée. Derudover kan du glæde dig til The William Blakes og The Floor is Made of Lava, der også er at finde på det fuldendte program.

Der er også glædeligt nyt på den internationale front, hvor både skotske Frightened Rabbit, Tom Odell, rock’n’roll-duoen Deap Vally og rapperen Left Boy nåede at komme med på plakaten.

Læs også: Top Track: Mø ‘Glass’

Northside har siden november løbende præsenteret årets kunstnere, der blandt andre tæller stærke navne som Nick Cave and the Bad Seeds, Portishead, The Knife og Phoenix. Alt I alt bliver det til hele 41 koncerter på årets festival, der falder 14.-16. juni i Ådalen ved Aarhus.

Se NorthSides fulde progam HER.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af