Sune Wagner: Fem tracks jeg elsker at spille live

The Raveonettes er tilbage i Danmark, og spiller i aften og de næste tre dage koncerter i Aarhus, Odense, København og Aalborg. I den anledning har vi bedt Sune Wagner dele de numre med os, han selv allerbedst kan lide at fremføre live.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

The Raveonettes ‘Attack of the Ghost Riders’

1. ’Attack of the Ghost Riders’ (2002)
»Fordi det er sangen, som startede det hele, og det sætter jeg kæmpe stor pris på. Jeg ender tit med at smile indeni, når jeg fremfører nummeret. Det startede sin tilblivelse i New York i 1999 og blev færdiggjort i Sauna Studiet på H.C Ørstedsvej i 2001. Den er meget inspireret af Hitchcocks ‘Psycho’ og mange amerikanske rejseindtryk«.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

The Raveonettes ‘Young & Cold’ (live)

2. ’Young & Cold’ (2012)
»Den har en interessant lyd med den distortede bas sammen med en akustisk guitar a la Eric’s Trip – et band jeg holdt meget af, da jeg var yngre. Her får vi virkelig også lejlighed til at udfolde vores harmoniske univers. Det var den eneste sang, som blev skrevet i Sunset Sound studiet i L.A., da vi lavede ‘Observator’«.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

The Raveonettes ‘Blush’ (live)

3. ’Blush’ (2008)
»Jeg elsker at synge den sang. Den giver god mening for mig. Det er en stor popsang med bombastisk omkvæd og det hele. Et up-tempo-nummer som føles helt rigtigt. Det er skrevet i min gamle lejlighed i NYC i 2008 sammen med resten af ‘Lust Lust Lust’-numrene«.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

The Raveonettes ‘Bowels of the Beast’ (live)

4. ’Bowels of the Beast’ (2002)
»Det er en tung sang med en rigtig god melodi og et ondt univers omhandlende Las Vegas. Jeg skrev den i L.A. i 1999, da jeg boede hos vores tidligere guitarist og gode ven Manoj Ramdas. En måned efter oplevede jeg selv mareridtet, da jeg rejste til Las Vegas sammen med nogle gamle gamblere (heriblandt den nu legendariske Gus Hansen) og drak mig igennem to ugers helvede«.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

The Raveonettes ‘Hallucinations’ (live)

5. ’Hallucinations’ (2007)
»Det er en perfekt sang i min bog. God dynamik, eksplosiv slutning, gode harmonier og godt guitartema og støj. Det er en rigtig Californien-sang. Virkelig fed at spille live, og lyder som regel altid skide godt«.

Læs også: Hør The Raveonettes 10 vigtigste sange

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af