Video: Joanna Newsom endelig ude med nyt track

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Joanna Newsom ‘The North Star Grassman and the Ravens’

Det er efterhånden lang tid siden, vi har hørt nye toner fra den amerikanske singer/songwriter og harpist Joanna Newsom. Men selvom nummeret ’The North Star Grassman and the Ravens’, der oprindeligt blev sunget af den britiske folksanger Sandy Danny, ikke er decideret nyt, er Joanna Newsoms version det til gengæld.

I nummerets tilhørende billedside ses smukke og altid yndefulde Joanna Newsom dansende og harpespillende i et fortryllende naturlandskab i selskab med en ugle.

Læs anmeldelse: Joanna Newsom ’Have One On Me’

Den idylliske video til covernummeret er instrueret af den ungarske instruktør Maximilla Lukacs og udkommer i anledning af det nye fashionbrand ’Wren’. Lukacs har tidligere stået bag videoer for blandt andet First Aid Kit og Karen Elson.

Der er desværre ikke noget nyt om et kommende album fra den nyligt forlovede Joanna Newsoms side. Men forhåbentligt kan det smukke nye track dulme et eventuelt savn en anelse.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af