Video: Se Kasper Eistrups begravelse

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.


Kashmir ‘Seraphina’

Det er en opsigtsvækkende og flot video, Kashmir har lavet til sangen ‘Seraphina’ fra deres seneste album ‘E.A.R.’.

Den viser forløbet for forsanger/guitarist Kasper Eistrups begravelse, fra han bliver lagt i kisten af bedemændene til det højtidelige begravelsesoptog, ritualerne under bisættelse og endelig stemningen under gravøllet. Her holder Mads Tunebjerg tale for de forsamlede.

Læs anmeldelse: Kashmir ‘E.A.R.’

Kashmir har netop taget hul på deres forårsturné og lige afsluttet to udsolgte koncerter i Falconer Salen. Herefter følger koncerter i Aarhus og Aalborg foruden en 12-dages Europa-tour med koncerter i blandt andet Amsterdam, Bruxelles, Wien og Berlin.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af