Video: Specktors samler ‘Lågsus’-drengene

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Specktors ‘Kender rigtig mange/Høj 5’er’

For næsten et år siden ramte ‘Lågsus’ Danmark. Specktors’ hymne om at have det meget mere end okay, der med sin medfølgende dansevideo spredte sig til hele landet på rekordtid. Videoen har i skrivende stund næsten to millioner plays på Youtube.

Nu bliver cirklen afsluttet med videoen til ‘Kender rigtig mange/Høj 5’er’, der også stammer fra sidste års ‘Kadavarmarch-album’.

Læs også: Se den oprindelige ‘Lågsus’-video

Nummeret og videoen er en todelt sag, hvor drengene først beskriver Københavns overfladiske flygtighed (det er det, alle maskerne betyder), hvorefter de i ‘Høj 5’er’ beskriver de rigtige venner. Og her bliver det næsten smånostalgisk, da sidste del af videoen byder på Adidas-klædt synkrondans med netop drengene fra den oprindelig ‘Lågsus’-video.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af