Festivalnyt: Nye navne til Trailerpark, Pop Revo, PB43


Foto: Kristian Holm/Soundvenue

Så har nogle af landets mindre, men markante festivaler føjet stærke navne til programmet.

Blandt andet får Pop Revo i Aarhus besøg af The Rumour Said Fire, og Trailerpark Festivals publikum har mulighed for både at danse ballerne af led til Vinnie Whos disco-inficerede toner og lade sig opsluge af Nikolaj Vonsilds stærke vokal i duoen Cancer.

Læs også: Festivalnyt: Spot, Pop Revo og PB43

The Rumour Said Fire udsendte sidste år ‘den svære toer’ i form af ‘Dead Ends’. En opgave, de løste så uovertruffent, at vi udråbte albummet til årets bedste danske album. Cancer er som bekendt Nikolaj Manuel Vonsilds sideprojekt, når han ikke slår sine folder i When Saints Go Machine. Vi afventer stadig i spænding deres debut, men de har skrevet kontrakt med Tambourhinoceros, så en udgivelse skulle være på vej.

Derudover er Kenton Slash Demon og Benal føjet til Trailerpark Festival, mens So-so Escho, der lige har supportet The Raveonettes, har fundet plads på programmet for den helt nye festival PB43.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af