Jay-Z og Gatsby får selskab af Lana, The xx og Jack White

Først på ugen blev det offentliggjort, at ingen ringere end Beyoncé og André 3000 bidrager til soundtracket på den nye storfilm ’The Great Gatsby’ med et fælles cover af Amy Winehouses ’Back to Black’.

Nu er hele soundtrackets trackliste sluppet løs, og med originale numre fra kunstnere som Lana Del Rey, Florence and the Machine, Jack White, The xx og Bryan Ferry er lydsiden til ’The Great Gatsby’ ikke til at komme uden om. Jay-Z, der har produceret soundtracket, bidrager også selv med et nummer.

Man må således sige, at danske Coco O. fra Quadron, der også bidrager med en sang, er kommet i særdeles fornemt selskab.

Læs også: Video: Beyoncé slippe singleteaser via Pepsi-reklame

’The Great Gatsby’, der har Leonardo DiCaprio, Carey Mulligan og Tobey Maguire i hovedrollerne har dansk premiere den 16. maj. Det stjernespækkede soundtrack lander 6. maj, mens Lana Del Reys nummer ’Young and Beautiful’ allerede kan købes via download fra 23. april.

Se den komplette trackliste her. Nederst er filmens nye trailer, der har bidder af de nye numre fra Lana Del Rey, Florence og Beyoncé og André 3000.

‘The Great Gatsby’:
1. Jay-Z ‘100$ Bill’

2. Beyoncé & André 3000 ‘Back to Black’

3. will.i.am ‘Bang Bang’

4. Fergie, Q-Tip & GoonRock ‘A Little Party Never Killed Nobody (All We Got)’
5. Lana Del Rey ‘Young and Beautiful’

6. Bryan Ferry Woth the Bryan Ferry Orchestra ‘Love Is the Drug’

7. Florence and the Machine ‘Over the Love’

8. Coco O. ‘Where the Wind Blows’

9. Emeli Sandé and the Bryan Ferry Orchestra ‘Crazy in Love’

10. The xx ‘Together’

11. Gotye ‘Hearts a Mess’

12. Jack White ‘Love Is Blindness’

13. Nero ‘Into the Past’

14. Sia ‘Kill and Run’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af