Her er ugens 12 fedeste fester

Glæd dig blandt andet til Ghettobass, De Gyldne Damers Klub, releasefest for Ukendt Kunstner og stor fødselsdag på V58.

Modefilm og efterfest
Start ugen med et skud mode, når dokumentarfilmfestivalen CPH DOX igen et fået sammen med Diesel om et fælles arrangement. Det hele starter med visning af filmen ‘Diana Vreeland: The Eye Has To Travel’ i Grand Teatret, hvor efter festen går ned på Fortunen med en række damer bag pulten.

CPH DOX x Diesel x Bisou
Torsdag den 4. april
Grand Teatret/Fortunen, København K
Læs mere om arrangementet på Facebook

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

South Rakkas Crew ‘Renegade Rasta’

Ghettobass
Gør dig klar til femte omgang Ghettobass, når amerikanske South Rakkas Crew kommer til Danmark for første gang og bliver flankeret af et stærkt lokalt line-up bestående af Eloq, Copyflex og de to bagmænd Linus E og Anders Tresselt.

Ghettobass #5 x South Rakkas Crew
Fredag den 5. april
Stengade, København N
Læs mere om festen på Facebook

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Lust for Youth ‘Chasing the Light’

Passive/Aggressive fejrer nyt magasin
Tidligere huserede musikbloggen Passive/Aggressive på Bakken den første torsdag i måneden, men det koncept er nu altså rykket fast til om fredagen. Det hele skydes igang i denne uge, hvor bloggen fejrer tredje udgave af deres helt eget zine. Masser af dj’s og mørk, intens synthpop fra Lust for Youth.

Passive/Aggressive Zine #3 release
Fredag den 5. april
Bakken, København V
Læs mere om arrangementet på Facebook

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Vril ‘V8’

Techno hos i/o
i/o er Den Brune Kødbys nye månedlige klub, der serverer elektronisk kvalitetsmusik, hvad enten vi er ude i house, disco eller techno. Til klubbens andet arrangement er vi ude i sidstnævnte, med Vril og Konstantin fra pladeselskabet Geigling øverst på plakaten. Og så er der gratis entré.

i/o #2
Fredag den 5. april
Block 66, København V
Læs mere om festen på Facebook

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Teaser til V58’s fødselsdagsfest

V58 fylder tre år
Så er det hele tre år siden, at ‘det nye’ V58 slog dørene op på Vestergade i Aarhus. Det fejres med koncerter både fredag og lørdag, blandt andre af Pato og Lemâitre – og selvfølgelig med en overflod af dj’s. Så kom og sig tillykke.

V58 tre års fødselsdag
Fredag 5. april + lørdag 6. april
V58, Aarhus
Læs mere om arrangementet på Facebook

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Ukendt Kunstner feat. Murro ‘København’

Ukendt Kunstner fejrer ‘Neonlys’
Den danske duo skabte sig et mindre følge med dobbelt-ep’en ‘Hælervarer’, der blandt andet bød på den fremragende ‘København’. Nu er Ukendt Kunstner klar med en ny ep i form af ‘Neonlys’, der lørdag bliver fejret med koncert og folk som John Vincent og Oh Boy! bag pulten.

Ukendt Kunstner releasefest
Lørdag den 6. april
KB3, København V

Læs mere om festen
Facebook

Soulland hylder Babar
Man ejer en kold sjæl, hvis ikke man har kærlighed til tegneserie-elefanten Babar. Det har danske Soulland i hvert fald, og deres nye Babar-kollektion bliver lørdag fejret med reception og musik fra Emma Leth og Barometer-værten Mads Axelsen. En børnevenlig måde at starte weekenden på.

Babar Meets Soulland
Lørdag den 6. april
U.S. Import, København V
Læs mere om arrangementet på Facebook

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Starkey ‘Command’

Basfest i Pumpehuset
Pumpehuset fyrer for tiden op for den ene vilde basfest efter den anden, og denne weekend er det den amerikanske dj og producer Starkey, der lægger vejen forbi med soniske bølgeslag. Festen styres også af Eloq og 2000F.

Starkey
Lørdag den 6. april
Pumpehuset, København V
Læs mere om festen HER

Natbar fejrer sig selv
‘Årets Bar’, er Natbar i Bremen netop blevet kåret til af Politikens iByen. Sådan en pris skal selvfølgelig fejres, og så kan man jo ligeså godt slå det sammen med sin halvårs-fødselsdag. Det hele sker lørdag, når der er privatfeststemning med Rasmus Backhaus og T.O.M. behind the decks.

Natbar
Lørdag den 6. april
Bremen Teater, København V
Læs mere om arrangementet på Facebook

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Steffi Boiler Room-set

Steffi rusker Culture Rundt
Stemningen er oftest i top og dansegulvet fyldt, når Culture Box får besøg fra klubinstitutionen Berghain/Panorama Bar i Berlin. Denne lørdag er det tyskerne Steffi og Ryan Elliot, der rusker lokalerne med en omgang solid house.

Sound of Panorama Bar x Steffi + Ryan Elliot
Lørdag den 6. april
Culture Box, København K
Læs mere om festen på Facebook

De Gyldne Damer hylder kavalergangen
Sidste gang var de på Ideal Bar, men denne gang indtager Cille og Offi – også kendt som De Gyldne Damer – Kødbyens Bakken til en omgang ‘Den Gyldne Kavalergang’. Pulten er vanen tro fyldt med en sammensætning af stærke damer, eller ‘Københavns fineste frontpartier’, som de selv skriver på Facebook. Husk: Kun piger/damer fra 22.00 – 23.00.

De Gyldne Damers Klub
Lørdag den 6. april
Bakken, København V
Læs mere om festen på Facebook

Fest og støt en god sag
Lørdag er der støttefest på KPH Volume, hvor alt overskud går til NGO’en Reden International, der arbejder for at hjælpe ofre for kvindehandel. Så kom og fest med god samvittighed med blandt andre Flip, Ronin, Acid Pigs og SlickFandango på plakaten.

S//C//A//N
Lørdag den 6. april
KPH Volume, København V
Læs mere om festen på Facebook

Læs også: 34 album du skal glæde dig til i april, maj og juni

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af