Hør hele M83’s soundtrack til ’Oblivion’

I samarbejde med Joseph Trapanese har Anthony Gonzalez fra M83 skabt den komplette lydside til Tom Cruises nyeste sci-fi-eventyr ‘Oblivion’. Vi har allerede fået to forsmage via titelnummeret og ‘Starwaves’, men takket være Consequence of Sound er det nu muligt at høre samtlige af soundtrackets 17 originale numre, før de officielt er ude.

Læs også: De 10 bedste soundtracks i 2012

‘Oblivion’, der har dansk premiere den 11. april, er instrueret af Joseph Kosinski, der også stod bag ‘Tron: Legacy’-filmen. Også her valgte han med Daft Punk-samarbejdet at udstyre sin film med en stærkt elektronisk lydside.

Soundtracket til
 ‘Oblivion’ udkommer officielt den 8. april.Hør hele M83’s soundtrack til ‘Oblivion’ hos Consequence of Sound HER.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af