Hør Junips nye album

Vi har før benyttet os af Pitchforks streamingtjeneste Advance der, ud over god musik, byder på original coverart til alle de kunstnere, som bliver præsenteret igennem tjenesten. Lidt godt til ørene og øjnene, så at sige.

I denne uge er turen kommet til José González og hans to kumpaner i det folkpoppede foretagende Junip, der på mandag udsender deres andet og selvbetitlede album, som altså allerede nu kan høres i sin helhed. Smukt og orkestreret.

Læs også: Top Track: Your Life, Your Call

En koncert med det svenske ensemble var planlagt på Voxhall den 25. februar, men blev udskudt på ubestemt tid. Men med det nye udspil i skuffen, er der alt mulig grund til at håbe på at gruppen snarest muligt ligger vejen forbi det danske.

Lyt til ‘Junip’ hos Pitchfork HER.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af