Officielt: Jai Paul-albummet var falskt

Overraskelsen var stor, da et album fra Jai Paul i weekenden dukkede op og var sat til salg på Bandcamp. Den britiske og meget hemmelighedsfulde musiker har om nogen været sparsom med at udgive materiale, og at 16 numre skulle dukke op ud af det blå fik også mange til at undre sig.

Relativt hurtigt røg Paul på Twitter for at afkræfte albummets originalitet, og siden da har musikverdenen ventet på en officiel udtalelse fra enten kunstneren eller hans pladeselskab XL Recordings. Nu er der endelig landet ord fra sidstnævnte.

Læs også: Top Track: Jai Paul ‘Jasmine’

XL Recordings:
»Som rapporteret blev musik af XL Recordings-artisten Jai Paul søndag den 14. april ulovligt gjort tilgængelig via en falsk Bandcamp-konto. Musikken blev ikke uploadet af Jai og det er ikke hans debutalbum – det er en samling af forskellige ufærdige optagelser fra Jais fortid. Hverken XL eller Jai til modtage nogen penge for salget af musik. Vi har arbejdet med Bandcamp og Paypal for at løse situationen, og de har fortalt os, at alle køb vil blive refunderet indenfor de næste syv dage«.

Endnu intet nyt om, hvornår der i så fald lander nyt, originalt materiale fra Jai Paul. Det sidste vi hørte til ham var med nummeret ‘Jasmine’ sidste år.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af