Se de mest markante koncerter fra Coachella-festivalen

Coachella-festivalen finder sted i Indio i den californiske ørken over to weekender, hvoraf den første netop er overstået. Programmet har som altid været overvældende, og takket være live-streams lever et hav af koncerterne nu videre på internettet.

Her kan du se hele koncerter med blandt andre Yeah Yeah Yeahs, Earl Sweatshirt, The Postal Service, The xx (der får besøg af Solange) og Phoenix, der af uransagelige årsager giver et nummer med R. Kelly.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.1. Blur

Britrock-legenderne indtog Coachellas hovedscene fredag aften kl. 22 og sendte en sand hitparade udover det begejstrede publikum. Fra ‘Girls & Boys’ sparker festen igang til afslutningsnummeret ‘The Universal’ viste Damon Albarn og co., at deres comeback er mere end berettiget.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

2. Yeah Yeah Yeahs
Umiddelbart inden Blurs koncert leverede Yeah Yeah Yeahs en energisk performance. Det var et yderst vitalt ensemble, der indtog hovedscenen fredag aften, få dage før de sendte deres nye album ‘Mosquito’ på gaden.

Med Karen O. i højt humør og diverse faverige outfits, sørgede new yorker-trioen for en fest hos det modtagelige publikum.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

3. The Postal Service
Et comeback, der i den grad var imødeset med spænding, var The Postal Services. Lørdag aften leverede Ben Gibbard og Jimmy Tamborello en optræden, der lover godt for fremtiden med nye toner kombineret med numre fra den ti år gamle debut ‘Give Up’.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

4. Earl Sweatshirt
Det er altid interessant at se, hvordan festival-debutanter klarer sig igennem deres sæt. Fredag aften leverede Earl Sweatshirt en overbevisende Coachella-debut, og den unge rapper fejrede det ved at medbringe en lang række gæster, heriblandt Flying Lotus og Odd Future-kumpanerne Tyler, The Creator og Domo Genesis.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.


Del 1

5. The Shouting Matches
Justin Vernon var også at finde på Coachellas første weekend. Ikke som Bon Iver, men som en del af et andet projekt: Blues-trioen The Shouting Matches. Deres koncert fredag eftermiddag viste et band i solid form, og mon ikke vi kommer til at høre mere til Vernon og hans intense bluesrock-outfit fremover?

Del 2

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Del 3

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.


Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

6. The xx
Lørdag aften indtog The xx hovedscenen og leverede en nærværende koncert med en velmodtaget overraskelse i ærmet. Som en ekstra godbid til publikum havde den mørkklædte trio inviteret ingen ringere end Solange Knowles med på scenen til en fortolkning af Aaliyahs ‘Hot Like Fire’.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

7. Phoenix
Opgaven at lukke ballet lørdag aften på Coachellas hovedscene tilfaldt Phoenix, og franskmændene løste opgaven på forbilledlig vis. Ligesom The xx havde Thomas Mars og bandet valgt at peppe deres performance op med en speciel gæst, og her kom R. Kelly forbi til en ‘1901’-version af megahittet ‘Ignition (Remix)’.

Læs også: Hør de 10 vigtigte James Blake-numre

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af