Spot Off udfordrer Spot

Hvis dit musikalske behov ikke bliver stimuleret nok af koncerterne under Spot Festival og du trænger til et yderligere fix, kan du med fordel vælge at tage til Spot Offs arrangementer, som ligeledes finder sted i dagene 3. og 4. maj – som et alternativ til det officielle Spot-program.

Læs også: Kom til Spot Afterparty med Soundvenue

Dennis Madsen, en af mændene bag Spot Off, udtaler: »Vi trådte til og udfyldte noget, der manglede på Spot. Vi har lagt en anden profil. Der er ikke den sædvanlige ramme for, hvad der er band og hvad der er publikum. Man er mere medansvarlig. Vi håber at det kan flytte nogle rammer og gøre det inspirerende for alle«.

Spot Off hører hjemme på Godsbanen, og kan præsentere en lang række kunstnere som Uffe (billedet), Rewolmer, Lotte Rose og Boho Dancer.

Se meget mere på Facebook HER.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af