These New Puritans vender tilbage


Foto: Willy Vanderperre

Så er der godt nyt til dem, der har savnet These New Puritans. Og alle andre for den sags skyld. London-kvartetten har nemlig netop annonceret, at de udsender deres tredje album ‘Field of Reeds’ 10. juni.

Sidst vi hørte fra bandet var i 2010 med albummet ‘Hidden’, og både her og på debuten ‘Beat Pyramid’ scorede englændernes artrock højt på ambitionsbarometeret.

Læs anmeldelse:
These New Puritans ‘Hidden’

Indtil videre er der ikke så mange forlydener om den nye plade, udover en videonyhed, der annoncerer ‘Field of Reeds’ på bandets website. En video, der med klip af både et hornensemble og knust glas indikerer, at ambitionerne og de store armbevægelser synes intakte hos These New Puritans.

Se videoen på bandet website
HER.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af