Video: Fallulah blandt skov, sne og skrot

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Fallulah ‘Died-Out Cities’

Sidst vi så Fallulah folde sig ud i en musikvideo var i forbindelse med førstesinglen ’Superfishyality’ fra sangerindens nye album ’Escapism’. Nu er hun med videoen til det fængende popnummer ’Dried-Out Cities’ klar med en opfølger.

Æstetikken holdes fortsat i et støvet analogt udtryk, men der er skruet ned for energien, og i stedet for en energisk gruppedans danser Fallulah alene rundt i et snebeklædt landskab ved en forladt fjeldhytte.

Læs også: Video: Fallulah ‘Superfishyality’

Melankolien i det menneskeforladte men smukke bjergområde, der fokuseres på i videoen, falder godt overens med sangens titel, mens lydsiden er præget af højt tempo drevet frem af energiske håndklap og et catchy omkvæd.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af