Boards of Canada slipper kryptisk video

Man tager en hvilken som helst nogenlunde præsentabel mur i en given storby, tilsætter en videoprojektor og et par højtaler og voila, så har man det nyeste promotionfænomen: Urban projection.

Kanye West har gjort det med sit nye materiale og nu tilslutter elektronica-pionererne Boards of Canada sig med en video og lyd-visning i den centrale del af Tokyo, intet mindre. Visningen bød på et lydspor der øjensynligt byder på nyt materiale fra skotternes nyligt annoncerede album ‘Tomorrow’s Harvest’, der udkommer den 10. juni.

Læs også:  Boards of Canada afslører comeback-album

Der er nok at tygge på, og har man ikke helt fod på, hvad hele molevitten går ud på, kan nedenstående video fra sceancen, optaget af en asiatisk fan, måske give nogle svar. Eller i værste fald åbne for flere spørgsmål.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af