Efterklang udgiver ‘Piramida’-koncert med Sjællands Symfoniorkester

Efterklang udgiver ‘Piramida’-koncert med Sjællands Symfoniorkester

Hvis det skulle være gået nogens næse forbi, har de danske helte Efterklang gået sejersgang over det meste af den vestlige verden med deres seneste album, ‘Piramida’.

Dette har blandt andet udmundet sig i alt 15 koncerter, hvor bandet er blevet akkompangeret af alverdens forskellige klassiske koncertensembler, et af disse Copenhagen Phil. Deres fælles koncert blev optaget og kan snarest erhverves som dobbeltudgivelsen ‘The Piramida Concert’, der udkommer den 10. juni.

Læs også: Video: Efterklang i rytmisk legestue

Den nye plade kommer ud over en liveopførsel af ‘Piramida’-materialet også til at indeholde to aldrig før udgivne numre. Det ene, ‘Vælv’, er komponeret specielt til lejligheden af den danske komponist Karsten Fundal. Nummeret kan høres nedenfor. Det andet, ‘So’ skulle oprindeligt have været med på ‘Piramida’-pladen, men blev skåret fra i aller sidste øjeblik.

Her skulle der være tredjeparts-indhold, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Efterklang & Copenhagen Phil ‘The Living Layer + Vælv’

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af