Fire nye navne til Trailerpark Festival

Fire nye navne til Trailerpark Festival

Trailerpark Festival føjer nye navne til et program, som i forvejen kan bryste sig med When Saints Go Machine, Ukendt Kunstner, CTM og Vinnie Who. Det drejer sig i dag om fire kunstnere i form af Turboweekend, Rumpistol, Beastie Respond (billedet) og Rough Days for Diamond Trade.

Læs mere: Spændende navne til Trailerpark

Turboweekend er aktuel med ep’en ‘Shadow Sounds’, som viser bandet i et mere intimt og nedbarberet hjørne. Et klædeligt udtryk, som også høstede velfortjent ros på årets Spot Festival. Hvorvidt Silas Bjerregaard og co. disker op med et lignende show på Trailerpark Festival vides ikke, men faktum er, at det bliver bandets eneste koncert i københavnsområdet i en rum tid.

Rumpistol får sin Trailerpark-debut i år og ovenpå den velmodtagne ‘Floating’ fra sidste år er det noget at se frem til, når et af de mest spændende navne på den elektroniske scene spiller op til fest.

For to år siden spillede Beastie Respond en veloplagt koncert på Trailerpark, og nu er Tobias Pedersen aktuel med albummet ‘Fictitious Nostalgia’ og gæster altså festivalen igen – denne gang med et tre-mandsband.

Læs anmeldelse: Beastie Respond ‘Fictitious Nostalgia’

Endelig er Rough Days for Diamond Trade på plakaten. Bag navnet finder vi Frederik Sølberg, som excellerer i smuk og mørk alternativ pop. Debut-ep’en ‘Somehow’ er udgivet på det tyske label Looking Forward.

Trailerpark Festival løber af stablen i dagene 1.-3. august.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af