Guide: Hyggelige dayparties og vilde fester under Spot Festival

På grund af Spot Festival bugner Aarhus i weekenden af koncerter, events og aktiviteter. Her anbefaler vi en række hyggelige dayparties og vilde fester udenom det gængse program.

Kenton Slash Demon ‘Matter’

Soundvenue inviterer til to fede efterfester
I samarbejde med Red Bull Studio Copenhagen afholder vi ikke bare én, men to efterfester på baren Double Rainbow ved Godsbanen. Vi har sørget for et killer line-up, der nok skal sørge for at dette bliver to aftener med masser af gode vibes og fede toner. Til den gode stemning har vi blandt andet allieret os med fra Kenton Slash Demon, Gold Lip, Yo Fok-crewet og en live-optræden fra Unkwon.

Soundvenue Spot Afterparty
i samarbejde med Red Bull Studio Copenhagen
Fredag den 3. og lørdag den 4. maj
Double Rainbow
Læs mere om festerne på Facebook

Ice Cream Cathedral ‘When You Depart

Showcase under åben himmel
Trænger du til frisk luft og er du samtidig i humør til koncerter, inviterer elever fra Music Management-linjen på Rytmisk Musikkonservatorium til en drøm af et dayparty med Daydream. Du kan blandt andre opleve Shiny Darkly, Ane Trolle, Ice Cream Cathedral og CTM på Godsbanen. Daydream er rent faktisk en del af Spots officielle program, men koncerterne er som de eneste i programmet åbne for alle.

Daydream @ Spot
Lørdag den 4. maj Kl. 12-16
Godsbanen
Læs mere om arrangementet på Facebook

Shiny Darkly ‘He’s Suicidal’

Indielabel inviterer til før- og efterfest
Pladeselskabet Crunchy Frog holder hof fredag aften på klubben Sway, hvor deres bands Shiny Darkly og The Malpractice vil levere livekoncerter. Denne fest har både karakter af før- og efterfest, idet The Railthin Brothers åbner ballet/førfesten med en koncert kl. 23, hvorefter Shiny Darkly og The Malpractice sørger for at underholde folk med spröde toner fra midnat.

Crunchy Frog Spot Pre- + Afterparty
Fredag den 3. maj
Sway
Læs mere om festen på Facebook

Boho Dancer ‘Fictional Reasons’

Tag til Spot Off
Selv om du ikke har billet til Spots officielle program, er der stadig rig lejlighed for at opleve en masse musik. Under overskriften Spot Off blænder de to venues B//Huset og Loftet i A//Huset op for et spækket program, der løber af stabelen fredag og lørdag. Blandt de optrædende er Uffe, Boho Dancer, Snöleoparden og Lis Er Stille. Billetter købes i døren. Bemærk at der kun tages imod kontanter. Folk med Spot-armbånd har fri adgang. En dagsbillet koster 60 kr. og en partoutbillet koster 100 kr.

Spot Off
Fredag den 3. og lørdag den 4. maj
Institut for (X), B///Huset og A///Husets Loft
Læs mere om festerne på Facebook

TopGunn ‘Hemmeligt Nummer’

Ryst ballerne af led på V58
DJ Static fyrer vanen tro op for en efterfest på Vestergade 58, der med garanti vil få hofterne i omdrejninger og gang i danseskoene. Line-uppet inkluderer folk som Pharfar, Tue Track og TopGunn, og festen lanceres blandt andet som »kunstnere, som med garanti er fuldere end dig. Festival styyyyle«.

Static Spot Afterparty
Lørdag den 4. maj
V58
Læs mere om festen på Facebook

The Foreign Resort ‘Tide’

Støj-herligheder på Not Spot
Igen i år byder Cupid Come Booking op til fest i støjrocken og postpunkens tegn. Glæd dig til at opleve Deafbeats, Birthgiving Toad, I Met You In A Campfire, Moth og ikke mindst The Foreign Resort. Støjfesten varer natten ud, og byder udover koncerterne på dj-sets med shoegaze og new wave for fuld skrue. Med eller uden armbånd er arrangementet kvit og frit.

Not Spot 13
Lørdag den 4. maj
Sway, Aarhus
Læs mere om festen på Facebook

Maskinvåd ‘Uden tøj på’

Hyld den danske undergrund hos Navneløs’ dayparty
Dette arrangement står klar til at bidrage til Spot-ånden med et line-up, der ligeledes støtter op omkring den alternative danske musikscene. Glæd dig til, helt gratis, at opleve en solo-performance af Schultz and Forever såvel som intimkoncerter med Maskinvåd, Temple og Navneløs. Det er forresten sidstnævnte, der er afsender på arrangementet.

SPOTdayparty
Fredag den 3. Maj, kl. 17.00 – 21.00
Råbar, Aarhus
Læs mere om arrangementet på Facebook

Lucy Love ‘We Are The Stars’

Spot-efterfest på Train
Når det fredag aften er slut med dagens officielle koncerter, fortsætter festen på Train. Her kan du glæde dig til give den gas, når Lucy Love giver koncert, mens folk som Pelle fra P3 og DJ Er Du Dum Eller Hvad står for at vende plader. Har du et Spot-armbånd er arrangementet gratis.

Train x Spot Efterfest
Fredag den 3. maj
Train, Aarhus
Læs mere om festen på Facebook

Folkeklubben ‘For pengene’  

Akustisk eftermiddag med To Spot or not to Spot
På Vesterlauget står lørdag eftermiddag på endnu mere livemusik med akustiske koncerter fra både Folkeklubben, Boho Dancer, Sink Ships og Kasper K fra Cody. Om aftenen fortsætter festlighederne med sets leveret af djs fra den snartkommende og ligeledes aarhusianske festival Pop Revo.

To Spot or not to Spot
Lørdag den 4. maj
Vesterlauget,  Aarhus
Læs mere om festen på Facebook

Læs også: Fem must-see-koncerter under Spot Festival 

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af