Her er ugens 10 fedeste fester

Vi guider igen til ugens bedste festtilbud. Glæd dig blandt andet til fem års fødselsdag på Jolene, reggae-støttefest på Stengade og dj-besøg af en vaskeægte rocklegende til Natbar.

THRST_588Foto: Bakken/Polina Vinogradova

Sluk tørsten med THRST
Torsdag inviterer Bakkens faste nye vært THRST igen til fest, så kom og sluk tørsten med klubaftenens fire faste bagmænd/kvinder, der i denne uge får besøg af Drux, halvdelen af bloggen DrozDailySteezin.

THRST
Torsdag den 16. maj
Bakken, København V
Læs mere om festen på FacebookShake-588x285Shake på Bremen
Festkonceptet Shake har tre regler: Kun kvinder bag pulten, hiphop og urban i højttalerne og en ny location hver gang. Anden omgang på fredag går ned i Bremen Teater med blandt andre Pixi og SlumBlogMillionær-pigerne bag pulten.

Shake
Fredag den 17. maj
Bremen, København V
Læs mere om festen på Facebook

St. Johns Dance feat. Dr. Alban ‘Master’

Noisey og KB3 holder fest
Kødbyens KB3 har denne uge slået sig sammen med Noisey, der er magasinet Vices musikblog. Sammen præsenterer de svenske St. John’s Dance, der har rapper Adam Tensta i folden og senest har lavet singlen ‘Master’ med selveste ‘Sing Hallelujah’ Dr. Alban.

KB3 x Noisey
Fredag den 17. maj
KB3, København V
Læs mere om festen på Facebookharvey_555Kødbyens nye beværtning
I weekenden kan Kødbyens nye klub og bar, Harvey, fejre en lille måned på bagen. Der er dj’s på fra kl. 23.00 og fredag står Waqar og Mathias Mesteño klar til at forkæle dine ører.

Harvey’s Weekend
Fredag den 17. maj
Harvey, København V
Læs mere på Facebookrawpower555Techno-ravn på V58
Klubben Raven er igen klar til at indtage lokalerne på Vestergade 58 med en luns house og techno, og har i denne omgang Flip på toppen af plakaten.

Raven
Fredag den 17. maj
V58, Aarhus
Læs mere om festen på FacebookBrown_555Foto: Soundvenue/Thilde Dehlsen

Jolene fylder fem år
Fem år er en flot alder, og på lørdag kan Jolene fejre et halvt årti på bagen. Det sker med udendørs hygge allerede fra kl. 18, inden festen senere rykker indenfor med et bugnende dj-lineup bestående af blandt andre Brown Sensation (billedet).

Jolene 5 år
Lørdag den 18. maj
Jolene, København V
Læs mere om festen på Facebook

The Smiths ‘The Boy With the Thorn in His Side’

Natbar får fornemt besøg
Der er royalt rockbesøg i København på lørdag, når Natbar sammen med Modern Lovers kan præsentere Mike Joyce, der utvivlsomt er bedst kendt som trommeslager i legenderne The Smiths, men nu gør sig som dj i britisk radio.

Natbar x The Smiths dj-set
Lørdag den 18. maj
Bremen, København V
Læs mere om arrangementet på Facebook

Beastie Respond ‘Wait for Me’

Labelnight i Stuen
Lørdag holder det danske pladeselskab, Teal, labelnight i Stuen, der byder på basmusik i alle afskygninger med britiske South London Ordnance samt danske Beastie Respond og Psimono. Og så skal det da også lige nævnes, at Stuen også søndag får fint besøg af hollandske Legowelt (mandag er helligdag).

Stuen x Teal Night
Lørdag den 18. maj
Stuen, København V
Læs mere om festen på Facebook

EaggerStunn feat. Pharfar ‘Du ka løbe’

Reggae-støttefest
To år i streg har der været reggae-festival på Islands Brygge, men da Bryggen sidste år blev udsat for hærværk, og festivalen holdt ansvarlig, er det trængt med kronerne. Derfor er der lørdag støttefest på Stengade med Pharfar, Youngblood Soundsystem og mange flere.

Islands Brygge Reggae-festival (Support Party)
Lørdag den 18. maj
Spillestedet Stengade, København N
Læs mere om arrangementet på Facebookcc89What Happens på Boxen
Tim Andresen og hans still-going-strong What Happens-aften indtager igen Culture Box, denne gang med norske Nils Noa bag roret, som assisteres af en lang række lokale kræfter som Borneland og Holtoug.

What Happens Lørdag den 18. maj
Culture Box, København K
Læs mere om festen på Facebook

Læs også: Her er fire gode lagersalg i maj

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af