Hør nyt Lauryn Hill-nummer

Hør nyt Lauryn Hill-nummer

Det er ikke til at gøre sig rigtig klog på Lauryn Hill. Sangerinden har ikke udgivet et studiealbum siden debuten, ‘The Miseducation of Lauryn Hill’ i 1998, men har i går sluppet sin første officielle single i mere end ti år.

Du kan høre ‘Neurotic Society (Compulsory Mix)’ forneden, et up tempo-nummer, hvor Hill i småagressiv stil får afløb for nogle af sine frustrationer.

Læs også: TLC vender tilbage

Nummeret er tilsyneladende blevet udgivet, da Hill efter en ny pladekontrakt med Sony (for at redde hendes konkursramte økonomi), skal udgive ny musik regulært.

Hill har i hvert fald postet denne besked på sin Tumblr-blog:
»Here is a link to a piece that I was ‘required’ to release immediately, by virtue of the impending legal deadline. I love being able to reach people directly, but in an ideal scenario, I would not have to rush the release of new music… but the message is still there. In light of Wednesday’s tragic loss (of former label mate Chris Kelly), I am even more pressed to YELL this to a multitude that may not understand the cost of allowing today’s unhealthy paradigms to remain unchecked!«

 Lauryn Hill ‘Neurotic Society (Compulsory Mix)’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af