Hør nyt Lauryn Hill-nummer

Hør nyt Lauryn Hill-nummer

Det er ikke til at gøre sig rigtig klog på Lauryn Hill. Sangerinden har ikke udgivet et studiealbum siden debuten, ‘The Miseducation of Lauryn Hill’ i 1998, men har i går sluppet sin første officielle single i mere end ti år.

Du kan høre ‘Neurotic Society (Compulsory Mix)’ forneden, et up tempo-nummer, hvor Hill i småagressiv stil får afløb for nogle af sine frustrationer.

Læs også: TLC vender tilbage

Nummeret er tilsyneladende blevet udgivet, da Hill efter en ny pladekontrakt med Sony (for at redde hendes konkursramte økonomi), skal udgive ny musik regulært.

Hill har i hvert fald postet denne besked på sin Tumblr-blog:
»Here is a link to a piece that I was ‘required’ to release immediately, by virtue of the impending legal deadline. I love being able to reach people directly, but in an ideal scenario, I would not have to rush the release of new music… but the message is still there. In light of Wednesday’s tragic loss (of former label mate Chris Kelly), I am even more pressed to YELL this to a multitude that may not understand the cost of allowing today’s unhealthy paradigms to remain unchecked!«

 Lauryn Hill ‘Neurotic Society (Compulsory Mix)’

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af