Musikdagen vender tilbage

Musikdagen vender tilbage

For femte år i træk inviterer Musikdagen publikum til at glemme den travle hverdag og give sig hen til tidens toneklang i indbydende omgivelser. I 2013 foregår endagsfestivalen lørdag den 10. august.

Lokaliteten er, som de forgangne år, Copenhagen Cable Park, der ligger bag Kløvermarken på Amager og er stemningsfyldt indrettet med træer, strandstole og sand. Her har publikum mulighed for både at prøve wakeboarding eller bare nyde musikken fra de to udendørsscener.

Læs også: 20 koncerter du skal opleve i maj

Fra scenerne vil der strømme musik fra The Late Great Fitzcarraldos, hvis svalende soul-inficerede pop er som skræddersyet til et sådant sommerarrangement. Ligesom Ice Cream Cathedrals sofistikerede drømmepop egner sig fortrinligt til Musikdagens program, der ligeledes tæller navne som Halasan Bazar og solide elektroniske indspark fra Taragana Pyjarama, Hors, Kasper Marott og Beastie Respond.

Musikdagen
Lørdag den 10. august
Copenhagen Cable Park, Kraftværksvej 20, København S
Entré: Gratis

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af