Ny dansk festival præsenterer Wu-Tang Clan, De La Soul og Malk de Koijn

Ny dansk festival præsenterer Wu-Tang Clan, De La Soul og Malk de Koijn

Ud af det blå har en ny dansk festival meldt sig på banen. Vanguard Music Festival kommer til at foregå den 2. og 3. august i Søndermarken i København, og byder indtil videre på et yderst imponerende line-up.

Festivalen har som udgangspunkt en stærk hiphop-profil, og kan først og fremmest byde på to af historiens vigtigste rapgrupper, nemlig Wu-Tang Clan og De La Soul.

Hertil også Pharoahe Monch og stærke danske navne som Malk de Koijn, retro-rapper og P3-darling Marvelous Mosell samt den nyligt udklækkede duo Ponyblod, der udgøres af Tue Track og Khal Allan.

Læs også: Top Track: Ponyblod ‘Med måde’

Der er dog ikke kun hiphop på plakaten, som også byder på to svenske publikumsfavoritter i form af gadedrengen Håkan Hellström og Junip, der har José González i front.

Sidst men ikke mindst prydes programmet af den ‘genopståede’ amerikanske folkrocker Rodriguez, kendt fra dokumentarfilmen ‘Searching for Sugar Man’.

Læs også: Her er 11 udenlandske festivaler du skal glæde dig til

Billetter bliver sat til salg den 22. maj via Billetlugen.dk og står i 975 kr. for begge dage. Flere navne vil løbende blive føjet til programmet.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af