Oh Land klar med nyt album på eget pladeselskab

Oh Land klar med nyt album på eget pladeselskab

Selv om det netop er kommet frem, at Oh Land spiller med i en ny western med Mads Mikkelsen, er musikken bestemt ikke forsvundet fra danske Nanna Ølands vision.

Det er netop nu blevet annonceret, at Oh Land den 20. maj sender singlen ‘Renaissance Girl’ på gaden, der er forløber for et nyt album, der udkommer i efteråret.

Læs også: Oh Land får filmdebut i western med Mads Mikkelsen

Som tidligere nævnt har Oh Land arbejdet sammen med den amerikanske producer Dave Sitek, hvis pladeselskab Federal Prism udgiver det kommende i udlandet, mens danskeren i forbindelse med udgivelse i Danmark har valgt at starte sit helt eget pladeselskab, Tusk Or Tooth.

»Det er med stor entusiasme, at jeg starter mit eget pladeselskab Tusk Or Tooth i samarbejde med mine fantastiske kolleger og venner A:larm, Kasper Bjørke og Farra Mathews. Et selskab hvor kun fantasien sætter grænser. Den første udgivelse blir mit tredje studiealbum som jeg har arbejdet ihærdigt på at færdiggøre de sidste to år. I fremtiden ser jeg Tusk Or Tooth som en mulighed for også at udgive andres musik uden at lade det diktere af genrer og termer«, siger Nanna Øland.

‘Renaissance Girl’ er skrevet af Oh Land og produceret af Dave Sitek, og singlen indeholder desuden et remix fra Yeah Yeah Yeahs.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af