Vinnie Who åbner Orange Scene

Vinnie Who åbner Orange Scene

Snakken går hvert eneste år. Hvem får æren af at åbne Orange Scene under Roskilde Festival?

Det er der i år ikke længere nogen grund til at gætte om, da det live på P3 netop er blevet afsløret, at det er danske Vinnie Who, der skal levere årets første koncert på Roskilde Festivals største og ikoniske scene.

Læs også: Roskilde Festival: Dem glæder redaktionen sig til at opleve

Orange Scene kommer i så fald til at blive åbnet med en fest, da bagmand Niels Bagge og band er mere end kendte for at levere forrygende liveshows, hvilket de blandt andet gjorde på Pavilion Junior-scenen tilbage i 2009. Med sig tager bandet det nye album ‘Midnight Special’, der udkom tidligere på året.

Sidste år stod Kellermensch for at åbne Orange Scene.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af