Agnes Obel klar med nyt album

Agnes Obel klar med nyt album

Hun lagde både anmeldere og publikum ned, da hun tilbage i 2010 udgav debutalbummet ’Philharmonics’. Men selv om verden nærmest lå for fødderne af den danske sangerinde, skulle der gå lang tid uden nyt om en opfølger.

I dag har Agnes Obel endelig offentliggjort, at hun netop har færdiggjort indspilningerne til albummet ’Aventine’, der får release 30. september. Førstesinglen har vi desværre til gode, men du kan se albummets trackliste og en album-teaser nedenfor.

Læs anmeldelse: Agnes Obel ’Philharmonics’

Som det også var tilfældet på debuten, har Obel både skrevet, arrangeret og produceret ’Aventine’, der er indspillet i sangerindens eget studio i Berlin og udkommer via det internationale pladeselskab Play It Again Sam.  Desuden har Obel blandt andet fået selskab af canadiske Timber Timbre, der bidrager på tre af pladens numre.

‘Aventine’
1. ‘Chord Left’
2. ‘Fuel To Fire’
3. ‘Dorian’
4. ‘Aventine’
5. ‘Run Cried The Crawling’
6. ‘Tokka’
7. ‘The Curse’
8. ‘Pass Them By’
9. ‘Words Are Dead’
10. ‘Fivefold’
11. ‘Smoke & Mirrors’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af