Efterklang: Dem glæder vi os til at se på Roskilde

Her guider Efterklangs Rasmus Stolberg dig til de tre koncerter, han glæder sig allermest til at se under årets festival-brag.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Goat ’Goathead’

1. Goat
»
Vi spiller tidligere samme dag, og jeg glæder mig til det hele er overstået efter en forhåbentlig stor oplevelse, og vi skal fejre vores koncert. Jeg regner med, at festen topper til den her koncert. Tidspunktet er perfekt, og jeg tror det bliver en fuldstændig episk koncert. Det er fedt at se, hvordan Goat langsomt, men sikkert er ved at overtage verden med en ordentlig gang psykedelisk gang verdensrock. De har lavet et fantastisk album, og jeg har virkelig store forventninger til den her koncert«.

Pavilion
Lørdag den 6. juli, kl. 01.30

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Dead Can Dance ’Children Of The Sun’

2. Dead Can Dance
»De er en kæmpe inspiration. Jeg vender konstant tilbage til deres gamle album, og de skuffer aldrig. Det er utroligt, hvordan deres album efter så mange år stadig overrasker en og fortsat lyder så specielle og friske. Jeg var bange for at blive skuffet, da de pludselig annoncerede et nyt album efter så mange års albumpause, men det er igen et virkelig stærkt album omend ikke mit favorit. ’Children of the Sun’ fra det nye album er dog en af de sange, som jeg glæder mig mest til at høre på Roskilde Festival«.

Arena
Fredag den 5. juli, kl. 15.30

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Metallica ’One’

3. Metallica
»Jeg vil naturligvis ikke gå glip af chancen for at se Metallica live. Det er sådan et band, som jeg aldrig ville købe en koncertbillet til, men som jeg er lykkelig for at kunne få lov at opleve på en festival som Roskilde. Jeg husker tydeligt, hvordan det var at finde min storebrors Metallica-kassettebånd og opdage en hel ny og voldsom sej verden. Jeg blev aldrig fanatisk fan, men senere i mine teenageår er der også mange halvgrimme minder forbundet med ’The Black Album’. I senere tid har ’Some Kind of Monster’-filmen virkelig været et hit i Efterklangs tourbus. Vi elsker den film og har set den flere gange inklusiv alt ekstramaterialet. Den er simpelthen så utrolig morsom. Jeg glæder mig :-)«.

Orange
Lørdag den 6. juli, kl. 22.30

Læs også: Baby In Vain: Dem glæder vi os til at se på Roskilde Festival

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af