Hør nye album fra Surfer Blood, Gold Panda og Jagwar Ma

Hør nye album fra Surfer Blood, Gold Panda og Jagwar Ma

Det er efterhånden ved at være kutyme, at den amerikanske radiostation NPR har pre-streams af kommende album. Denne uge er således ingen undtagelse, hvor de har Surfer Blood, Gold Panda og Jagwar Ma (billedet) på programmet.

Læs også: Guide: Her er 15 albums, du skal glæde dig til i juni

Den powerpoppede indiekvartet Surfer Blood er ude med ‘Pythons’, og Gold Panda har en ny samling elektroniske beats i form af ‘Half of Where You Live’. Begge artister figurerer desuden på vores liste over album, du skal glæde dig ekstra meget til i juni. Den australske psychduo Jagwar Mahar tidligere været Breakin’ Sound hos os, og melder nu klar med debutalbummet ‘Howlin’.

Alle tre album udkommer 10. juni, men du kan som sagt allerede lægge ører til herlighederne hos NPR HER.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af