Hør nyt ætsende track fra Angel Haze

Hør nyt ætsende track fra Angel Haze

Den kun 21-årige hårdtslående amerikanske rapper med den aggressive attitude Raykeea Wilson aka Angel Haze, der allerede har beriget os med en række mixtapes samt det selvudgivne album ’Reservation’, er godt i gang med sin officielle fuldlængdedebut ’Dirty Gold’. Og herfra stammer førstesinglen ’No Bueno’.

Læs anmeldelse: Angel Haze ’Reservation’

På det ellers ret melodiske og synth-dominerede track fortsætter Angel Haze i sit vante, ætsende tekstunivers, der blandt andet byder på linjerne »I’m hurtin’ these hos ’til they cuttin’ they wrists«.

Læs også: Roskilde Festival: Dem glæder redaktionen sig til at opleve

Husk at den unge rapper kan opleves på dette års Roskilde Festival, hvor hun spiller om lørdagen.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Angel Haze ‘No Bueno’

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af