Hør spritnyt nummer fra Roskilde-aktuelle Angel Haze

Hør spritnyt nummer fra Roskilde-aktuelle Angel Haze

Amerikanske Angel Haze har netop bekræftet, at hun har færdiggjort indspilningerne til sin officielle fuldlængdedebut ’Dirty Gold’, og i den forbindelse har den fremadstormende rap-komet også sluppet et nyt track til fri stream og download.

Hazes musikalske udladninger plejer ellers at være stærkt rap-domineret, men på ’Initiation’, som det nye track hedder,  har den iltre MC skruet ned for både turbo-rappen og sin aggressive attitude og synger sig i stedet igennem halvdelen af det følelsesladede nummer.

Læs også: Hør Angel Hazes nye single ’No Bueno’

Albummet ’Dirty Gold’ der følger op på en række selvudgivet materiale, har endnu ikke fået nogen release-dato, og det eneste vi ved med sikkerhed er, at førstesinglen ’No Bueno’ bliver at finde på den ætsende skive.

Læs også: Fem Roskilde-anbefalinger: Hiphop til folket

Skal du på Roskilde så glem ikke, at Angel Haze spiller på Cosmopol lørdag nat. Den rapkæftede sangerinde er selvfølgelig på vores liste over hiphop-artister, du ikke på misse på årets festival.

Angel Haze ’Initiation’

Her skulle der være tredjeparts-indhold, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af