Jagwar Ma

Efter et par lovende single-manøvrer er australske Jagwar Ma landet ved debutalbummet. D’herrer Jono Ma og Gabriel Winterfield excellerer inden for et musikalsk paradigme, hvor farvespektret er kalejdoskopisk og lydsiden bevidsthedsudvidende. Duoens penselstrøg på den neo-psykedeliske palet er nuancerede og originale, om end inspirationen er hørbar fra de engelske rockbands, der i slut-80’erne tog den fremvoksende rave-kultur til sig.

’What Love’, ’Uncertainty’ og ’Four’ vugger af sted på hypnotiske grooves, hvor loopede vokaler og elektroniske trommer indbyder lytteren til at forsvinde i de trancelignende takter. Som modtræk hertil står ’Let Her Go’, ’Man I Need’ og ’Exercise’ som skarpt fokuserede psykedeliske perler med multi-trackede vokaler, baglænskørende guitarer og catchy baslinjer. Ligesom tempoet sættes klædeligt ned på de fremragende ’Did You Have To’ og ’Backwards Berlin’ og yderligere viser Jagwar Mas spændvidde.

Læs også: Jagwar Ma til NorthSide

Selv når duoen i ’The Throw’ giver den vel meget gas på repetitions-kontoen, undgår de at ramme et enerverende stadie, fordi lydbilledet er detaljerigt og dejligt flimrende. Winterfield er desuden en udtryksfuld vokalist, hvis fraseringer er som skræddersyet til de musikalske ekskursioner, uanset om nålen peger i den elektroniske eller psykedeliske retning. Albummet er en godtepose fyldt med lækkerier, som flere gange rammer et gyldent niveau, der står mål med de bedste momenter hos Primal Scream og The Stone Roses.

Man sidder til slut med det klare indtryk, at inspirationskilderne blot fungerer som udgangspunkt for Jagwar Ma. Duoens dansable psychrock er original og iørefaldende, hvilket gør albummet til en fremragende debut, som anbefales til enhver med lyst til både at danse og drømme sig væk.

Her skulle der være tredjeparts-indhold, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Jagwar Ma. 'Howlin''. Album. Marathon Artists.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af