Karl William ‘Kostumeramt’

Karl William ‘Kostumeramt’
Foto: Benjamin Lund Nielsen

Hans numre på Soundcloud er uploadet for en måned siden, og Facebook-fansiden er blot 42 dage gammel.

Yes, Karl William er ny i gamet, men den rødhårede Aarhus-sanger viser allerede gedigent talent indenfor den døsige og hiphop-influerede r’n’b, der efterhånden også har gjort sit indtog godt og grundigt i Danmark.

Læs også: Guide: 10 talenter du ikke må misse under Roskildes warm-up-dage

Ifølge hans Facebook-profil er der en ep på vej, og på den finder man den kække men småsårbare ‘Kostumeramt’, der ligesom Ukendt Kunstner tager en mere poetisk tilgang til nattelivets udskejelser.

Nummeret blev igår ledsaget af en video, hvor unge William serverer sin udtryksfulde vokal over afmålte trap-trommer og synthesizere, der mediterende rumsterer i de højere luftlag inden det hook-fyldte omkvæd sætter ind. Det hele er produceret af Orbit Crew, og lyder i princippet lidt som en mere tempofyldt version af anden halvdel af Frank Oceans todelte opus ‘Pyramids’.

Vokalen er næsten døsig, og passer i så fald sublimt på den små-abstrakte historie om at ryge i byen, ryge hjem og vågne op dagen efter. Her er det (heldigvis) ikke lige ud af landevejen: »Vender mig ikke om, da mit hoved stadig sover / tænker lidt tilbage på at jeg ku’ ha haft det sjovere«.

Hør meget mere musik på Karl Williams Soundcloud HER.

Karl William ‘Kostumeramt’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af