Kim Deal forlader Pixies

Kim Deal forlader Pixies

Efter at håndteret bassen i et af de mest inflydelsesrige rockbands i mere end et kvart århundrede siger hun nu farvel til sine gamle bandvenner. Pixies har netop meddelt, at Kim Deal har forladt bandet.

»Vi er kede af at meddele, at Kim Deal har besluttet sig for at forlade the Pixies. Vi er meget stolte over at have arbejdet med hende on and off i løbet af de forgangne 25 år. Trods hendes beslutning om at komme videre vil vi altid betragte hende som et medlem af Pixies og hendes plads vil altid være her for hende. Vi ønsker hende alt det bedste«, lyder det i meddelelse fra Frank Black og co. som nu altså er reduceret til en trio.

Læs også: Christopher Owens forlader Girls

Kim Deal blev medlem af Pixies i 1986 efter at have besvaret en annonce i avisen Boston Phoenix og hendes enkle, men effektive basmønstre var en stor del af bandets lyd, ligesom hendes karakteriske backingvokal agerede fint modspil til Frank Blacks register. Vi må kun håbe at bruddet med Pixies giver Kim Deal mere tid til sit andet band The Breeders, som i år kan fejre 20-års jubilæum for hit-albummet ‘Last Splash’.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af