Kraftwerk arbejder på nyt materiale

Kraftwerk arbejder på nyt materiale

I et længere interview med The Guardian beretter Kraftwerks mastermind Ralf Hütter om bandets mangeårige karriere og udvikling fra at turnere med et arsenal af udstyr i gamle dage til i dag, hvor de elektroniske pioneerer blot behøver lap-tops på scenen.

Han løfter desuden sløret for at Kraftwerk arbejder på nyt materiale. Ovenpå en succesfuld turné i kølvandet på boxsættet ‘The Catalogue’, hvor bandet opførte deres foreløbige otte albums, kan de nu se fremad: »Nu har vi fremført dem (album, red.) fra et til otte, så nu kan vi koncentrere os om nummer ni«.

Læs også: Kraftwerk lukker Orange Scene

Det er ti år siden, Kraftwerk sidst var album-aktuelle med ‘Tour de France Soundtracks’. Hvornår det nye materiale ser dagens lys, giver Hütter dog intet hint om. Ovenpå Florian Schneiders bortgang i 2009 gik der også forlydener om at bandet barslede med nyt. Materiale, der dengang blev omtalt som værende ‘på fosterstadiet’.

Alt godt kommer som bekendt til den, der venter, og Hütters seneste udmelding lyder i hvert fald lovende.

Kraftwerk lukker Orange Scene søndag aften på Roskilde Festival.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af