Musik i Lejet fuldender programmet

Musik i Lejet fuldender programmet

Den hyggelige festival Musik i Lejet, der foregår i Tisvildeleje fra den 18.-20. juli, er klar med de sidste live-navne til årets program, og blandt de sidsttilkomne er den fremadstormende rocktrio Baby in Vain (billedet), Mikael Simpson og folk-ensemlet Dangers of the Sea.

De nye navne slutter sig til det allerede flotte lineup, der blandt andre tæller Vinnie Who, Den Sorte Skole, Kenton Slash Demon, Cancer og Ice Cream Cathedral.

Læs mere: Musik i Lejet får besøg af Cancer og Kenton

Musik i Lejet, der i år fejrer fem-års jubilæum, har siden 2009 vokset støt og roligt, og udover årets 25 live-navne fortsætter festivalen også festen ud på de sene nattetimer med 15 dj’s. Hvem der skal spille solen frem i løbet af de tre aftener og nætter bliver offentliggjort i midten af juni.

Se det fulde line-up på Musikilejet.dk.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af