Ny endagsfestival præsenterer Mikal Cronin og Dirty Beaches

Ny endagsfestival præsenterer Mikal Cronin og Dirty Beaches

Det er heldigvis slet ikke slut med al den gode festivalmusik, når sommeren så stille går på hæld i august. Det skal Pumpehuset i hvert fald nok sørge for når de åbner dørene for heldagskoncerten Wasn’t Born To Follow. Her spiller nemlig navne som Dirty Beaches, Michael Cronin og danske Emma Acs, præsenteret af bookerne hos Smash!Bang!Pow!

Både Cronin og Dirty Beaches er højaktuelle navne med nye udgivelser på samvittigheden i år. Mikael Cronin kom med sin anden fuldlængte ‘MCII’, som bød på mere af amerikanerens fuzzy beachpop, mens Dirty Beaches udkom med dobbelt-albummet ‘Drifters/Love Is The Devil’, der er en støjende og knasende omgang rock’n’roll.

Læs anmeldelse: Mikael Cronin ‘MCII’

Ud de tre ovennævnte kunstnere spiller yderligere to danske af slagsen. Til dagens arrangement lægger både Lower og Nobody nemlig vejen forbi. Derudover er en endnu hemmelig amerikansk kunstner også på plakaten til arrangementet i Pumpehuset.

Koncerterne kommer til at forgå på hele tre scener, der tæller Pumpehusets store og lille scene samt en udendørsscene, som netop er åbnet fast udenfor Pumpehuset til sommermånederne.

Wasn’t Born To Follow feat.
Dirty Beaches + Mikael Cronin + Emma Acs + Lower + Nobody
Søndag den 11. august
Pumpehuset, København V.
Entré: 160 kr.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af