Ponyblod drager på turné med Marvelous Mosell

Ponyblod drager på turné med Marvelous Mosell

Dansk hiphop har det godt. Rigtig godt faktisk, skal man tro hitlisterne hvor ét navn især skinner igennem. Her er der tale om den spritnye duo, Ponyblod, der med deres selvbetitlede debutalbum netop er strøget direkte ind på en solid 5. plads på den danske top 40 albumhitliste.

Som om det ikke skulle være nok har selvsamme duo netop offentliggjort en række koncerter i selskab med et andet friskt dansk rapnavn, Marvelous Mosell. Alle planlagte koncerter kan ses nedenfor.

Læs også: Ponyblod: Tue Track og Kahl Allan battler hiphop-favoritter

Ponyblod sprang for nyligt frem som et sideprojekt mellem to af de stærkeste kræfter på dansk grund, nemlig Tue Track fra lovpriste Malk de Koijn samt undergrundsfænomenet Khal Allan. Marvelous Mosell er for nyligt kommet i offentlighedens søgelys med nummeret ‘Jeg var blevet syg og ku’ li’ det’, men har lavet rap om Ninja Turtles over gamle disco/hiphop-beats i et stykke tid.

Hvis det er helt umuligt at tage turen til nogen af fælleskoncerterne, kan Ponyblod blandt andet opleves søndag på årets Roskilde Festival og minsandten også på den nyopstartede Vanguard Festival.

Ponyblod + Marvelous Mosell:
13/9: Kansas City, Odense
14/9: Stundeterhuset, Aalborg
28/9: Train, Aarhus
29/9: Pitstop, Kolding

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af