Skuespilhuset præsenterer gratis sommerkoncerter

Skuespilhuset præsenterer gratis sommerkoncerter

Gode traditioner er til for at blive holdt ved lige. Således også de gratis sommerkoncerter, man har kunnet nyde ved Skuespilhuset de seneste år. Ofelia Live hedder konceptet, som henover sommermånederne præsenterer en række spændende artister, etablerede såvel som upcoming, du kan opleve helt kvit og frit i Skuespilhusets foyer.

Læs anmeldelse: Jacob Bellens ‘The Daisy Age’

I år præsenterer Ofelia Live blandt andet den sympatiske IGYOT-frontmand Jacob Bellens, dobbeltkoncert med roste Kirstine Stubbe Teglbjærg og Schultz & Forever, dansk indies grand old man Nikolaj Nørlund og Kasper Kaae fra CODY i en eksklusiv solooptræden.

Se hele programmet HER.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af