Video: These New Puritans begår bemærkelsesværdig video

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

These New Puritans ‘Fragment Two’

These New Puritans slap deres nye album ‘Field of Reeds’ i sidste uge. Et album, som vores anmelder ikke var entydigt begejstret for. Han påpeger dog bandets enorme musikalske spændvidde. En spændvidde, som er hørbar i ‘Fragment Two’, som med sit sofistikerede arrangement vakte vores interesse og blev kåret som Top Track.

Læs også: Top Track: These New Puritans ‘Fragment Two’

Nu har bandet lavet video til nummeret, som bestemt også er et kig værd.  En rolig visuel rejse ind i de ditto diskrete elementer, som på fin vis udgør ‘Fragment Two’. Videoen er filmen i én lang lineær sekvens i et goldt landskab med klipper, rygende bål og tåge. Imellem disse ses instrumenterne i takt med at de gør deres indtog i sangen: Flygel, strygerkvartet, trommer etc.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af