10 album du skal glæde dig til i august

Hvad skal du lytte til i august? Her er de 10 udgivelser, vi glæder os mest til i næste måned.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Moderat ‘Bad Kingdom’

Moderat ’II’ (5. august)
Der ligger lidt af et pres på tyske Moderats skuldre. For når man består af Apparats Sascha Ring og de to gutter i Modeselektor, har et fremragende debutalbum samt stærke ep’er og singler i bagagen, kan man næsten ikke undgå at forventningerne skrues i vejret. Heldigvis lover single-forløberen ‘Bad Kingdom’ afsindigt godt for Moderats andet album ‘II’, hvor Rings følelsesladede vokal og Modeselektors bastunge, elektroniske genistreger atter får lov at udfolde sig for fuld udblæsning.

 

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Blondes ‘Elise’

Blondes ’Swisher’ (5. august)
Brooklyn-duoen Blondes gør det i analog, houset electronica, der tiltaler både din danselyst og nørdede musiktrang. På deres andet album har Zach Steinman og Sam Haar eftersigende taget deres følsomme techno i en endnu mere eftertænksom retning. ‘Swisher’ fungerer som et timelangt elektronisk opus, der kan lyttes til i én lang tåge af abstrakte, pulserende lydlandskaber.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Ulige Numre ‘Blå’

Ulige Numre ’Nu til dags’ (12. august)
De dukkede op ud af det blå med deres charmerende hit af en debutsingle, hjemstavnshymnen ‘København’, og efter et succesfuldt ridt med alt fra festivalkoncerter og tv-optrædener, er Ulige Numre endelig klar til at følge op på succesen med deres første album. Som debut-ep’en, er ‘Nu til dags’ også produceret af Nikolaj Nørlund, og mesteren har sat sit tydelige spor på sine lærlinge med masser af melankolsk 60’er-rockinspiration, mens Carl Emil Petersens (ulykkeligt) sommerforelskede, dansksprogede lyrik stadig er en solid grundsten i firekløverets univers.

 

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Washed Out ‘Don’t Give Up’

Washed Out ’Paracosm’ (12. august)
Washed Out red forrest på chillwave-bølgen, da den var på sit højeste, men Ernest Greene har bevist, at hans solskinsmættede lo-fi-hjemmeproduktioner stadig er holdbare trods det fortærskede genremærkat. De tropiske single-forløbere ‘It All Feels Right’ og ‘Don’t Give Up’ lover i hvert fald glimrende for Washed Outs andet album ‘Paracosm’, der lander perfekt til de sløve sensommerdage.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Creep ‘Days’

Creep ’echoes’ (12. august)
Lauren Dillard og Lauren Flax, som tilsammen udgør Creep, ligner mest af alt de stille piger i klassen, men der er ikke noget forsigtigt over deres natsorte, r’n’b-indsmurte produktioner. Amerikanerne har allerede en række stærke singler i rygsækken, som alle indgår på debuten ‘echoes’, hvor hvert nummer byder på en ny gæstevokalist – fra The xx’s Romy Croft og Andrew Wyatt fra Miike Snow til The Knife-partneren Planningtorock og flødepigeduoen Nina Sky.

 

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Ty Segall ‘Thank God For Sinners’

Ty Segall ’Sleeper’ (19. august)
Det er temmelig ironisk, at den unge San Fransisco-musiker har valgt at kalde sit nye album for ‘Sleeper’, for Ty Segall har mildest talt ikke ligget på den lade side. I 2012 udgav han ikke mindre end tre album, et par genudgivelser og spredte singler – både alene og med sit Ty Segall Band  – og forbløffende nok har alt, der er kommet ud af Segall, været fremragende. Mon ikke ‘Sleeper’ byder på flere fuzzrock-perler til samlingen fra den arbejdsomme musikers hånd?

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Julia Holter ‘In The Green Wild’

Julia Holter ’Loud City Song’ (19. august)
Den amerikanske sangerinde har aldrig lagt skjul på sin klassiske musikbaggrund og komplekse litterære referencer, som alt sammen gik op i en højere enhed på sidste års fremragende debut ‘Ekstatis’, takket være Holters yndefylde vokal og drømmepoppede soveværelseskompositioner. På hendes andet album er ambitionsniveauet om muligt skruet endnu højere i vejret, da ‘Loud City Song’ ifølge sangerinden er intet mindre end et eksperimenterende konceptalbum over det moderne storbyliv.

 

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Earl Sweatshirt ‘Chum’

Earl Sweatshirt ‘Doris’ (19. august)
Ak ja, den unge Odd Future-rapper havde ganske vist luftet planer om at udgive sit længeventede album i juli, hvorfor ‘Doris’ allerede figurerede på vores liste over de mest imødesete album i sidste måned, men som alt andet, der har med det anarkistiske crew at gøre, blev det ikke helt sådan. Nu har Earl dog sat en fast dato på ‘Doris’, der allerede har budt på lovende singler som ‘Whoa’, ‘Chum’ og ‘Hive’, mens en lækket trackliste afslører, at både Frank Ocean, RZA, Tyler The Creator, Mac Miller og Domo Genesis bidrager med prominente gæstevers.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

No Age ‘C’Mon Stimmung’

No Age ’An Object’ (19. august)
‘Everything In Between’ fra 2010 var fuld af ustyrlig lo-fi-guitarfræs af bedste skuffe fra den californiske duo No Aege, og nu er Dean Spunt og Randy Randall endelig klar med en opfølger. Drengene har udtalt, at ‘An Object’ muligvis er avantgarde støjmusik på overfladen, men lader du først melodierne skylle ind over dig, vil selv den mest stivbenede lytter gå amok, når makkerparret hamrer løs på deres respektive instrumenter for fuld skrue.

 

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

King Krule ‘Easy Easy’

King Krule ’6 Feet Beneath the Moon’ (26. august)
Den unge brite har taget sin tid, men som de bedste ting her i livet, er vi forsikrede om, at ‘6 Feet Beneath the Moon’ har været al ventetiden værd. Lige siden sine første singler under aliaset Zoo Kid har Archie Marshall væltet verden bagover med sit sparsomme lydbillede, hvor den rustne og afgrundsdybe vokal, der burde tilhøre en langt mere moden sjæl, fuldstændig stjæler showet. Og den melankolske førstesingle ‘Easy Easy’ tegner heldigvis rigtig godt for resten af den længeventede debut.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af