11 koncerter du skal opleve i august

Landet ligger i sommerferiedvale, men august byder alligevel på en række koncerter med stærke navne. Vi giver vores bud på de 11 bedste af slagsen.

Godspeed You! Black Emperor
7. august, Tivolis Koncertsal

Canadiske Godspeed You! Black Emperor skulle egentlig have spillet deres første danske koncert i 11 år i Marmorkirken, men billetterne blev revet væk og koncerten flyttet til Tivolis Koncertsal. Og det med god grund, for postrock-legenderne er kendte for deres medrivende og afgrundsdybt støjende koncerter, hvor numrene fra deres fire studiealbum får ekstra luft under vingerne med et medbragt strygeorkester.

Haim
7. august, Lille Vega

Søskendetrioen fra Los Angeles er fortjent blevet spået en stor karriere og vandt tidligere på året BBC’s indflydelsesrige ‘Sound of 2013’-afstemning, og nu kommer de endelig til København, når de den 7. august giver koncert på Lille Vega. Debutalbummet lader endnu vente på sig, men heldigvis har pigerne en række stærke pophits med masser af charme og Fleetwood Mac-referencer i bagagen.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af