Hør The Weeknd på ny klubbanger

Hør The Weeknd på ny klubbanger

Mens vi venter på The Weeknds kommende major label-debut ‘Kiss Land’, som sangeren for nylig har afsløret er ude 10. september, er Abel Tesfaye klar med lidt gæstevokal, der kan forsøde ventetiden, på nummeret ‘Odd Look’ fra Kavinskys kommende remix-EP af sit seneste album ‘Outrun’.

Anmeldelse: Kavinsky ‘Outrun’

Selv om den canadiske r’n’b-fornyer er gået i en mere storladen retning på sine seneste single-udslip, er det alligevel nyt at høre sangerens stadigt mere Michael Jackson-klingende smørstemme i et så elektronisk lydbillede, som ‘Nightcall’-hitmageren Kavinsky eksekverer. Bedøm selv nedenfor.

Læs også: The Weeknds dystre Tokyo-drama

Kavinsky feat. The Weeknd ‘Odd Look’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af