Quadron – soul-dronningens succesfulde hjemkomst

Quadron – soul-dronningens succesfulde hjemkomst
Foto: Peter Witt

Fremmødet var et godt billede på den hjemlige opmærksomhed, Coco O. og Robin Hannibal på det seneste har oplevet. At den er velfortjent, var der heller ingen tvivl om, da publikum igen forlod teltet. For med undtagelse af en længere teknisk afbrydelse var aftenens koncert veludført ned til mindste detalje, som for eksempel da det tre mand høje blæserensemble sammen med Cocos fantastiske vokal fik ‘Day’ til at ose af sensualitet.

Udover en del snak blandt publikum i starten formåede Quadron problemfrit at skifte mellem funky hoftevrikkere som åbneren ‘LFT’ og de intime stunder som på det stille cover af Michael Jacksons ‘Baby Be Mine’, og dermed vise alle facetter af Quadrons elektroniske soul.

Læs også: Alle Soundvenues anmeldelser fra Roskilde Festival

For publikum kunne intet dog måle sig med ‘Hey Love’, der sluttede settet af, inden Coco med aftenens ekstranummer lige nåede det, som enhver ægte popdiva (dog åbenbart med undtagelse af Rihanna) skal igennem under en koncert: Tøjskiftet.

Jeg tror, Cocos vokal var et smut i bukserne på de fleste drenge og piger. Det har muligvis påvirket dømmekraften hos undertegnede, men ændrer ikke på, at Quadron stod for en af festivalens bedste koncerter i år.

Koncert. Roskilde Festival, Odeon.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af