Tomas Barfod – befriende legestue

Tomas Barfod – befriende legestue
Foto: Malthe Ivarsson

Tomas Barfod er en af de mest kollaborerende musikere på den danske elektroniske musikscene. Og at samarbejde vitterligt må være hans mellemnavn, viste han med en dynamisk fremførelse af solodebutalbummet ‘Salton Sea’. Med på scenen havde han blandt andre inviteret sin WhoMadeWho-kollega Jeppe Kjellberg på bas og sang, og sammen skabte de en befriende legestue, hvor der konstant blev hoppet frem og tilbage mellem instrumenterne.

Læs også: Alle Soundvenues anmeldelser fra Roskilde Festival

Efter en lidt vaklende opstart, hvor Kjellbergs vokal druknede i lydbilledet, blev udtrykket straks stærkere, da svenske Nina Kivert trådte på scenen. Hendes lyse popvokal løftede særligt på popballaden ‘Till We Die’ og det afsluttende hit ‘November Skies’ de helstøbte produktioner til en særklasse af vellydende indie-house.

Men der var noget internt og lukket ved sammenspillet, der gjorde, at Tomas Barfod ikke fik publikum helt med. Heller ikke da bandet blev udvidet med en ekstra trommeslager, eller da det sidste WhoMadeWho-medlem Tomas Høffding hjalp til på vokal, blev sangene kommunikeret kraftigt nok ud over scenekanten, til at man følte sig inviteret helt indenfor i det overlegne jam.

Koncert. Roskilde Festival, Apollo.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af